ETUSIVU

Painelaitedirektiivin mukaisten pätevyyskokeiden tilaus ja toimitusehdot

Jokiedu Oy Pätevöintilaitoksella on valvojia Nivalassa, Seinäjoella, Kokkolassa, Oulussa, Valkeakoskella ja Kalajoella. Pätevyyskokeiden valvonta tilataan Pätevöintilaitoksen hyväksymältä valvojalta
(kts. yhteystiedot ja niiden sisältämät pätevyysalueet)

Pyrimme järjestämään pätevyyskokeiden valvonnan vähintään vuorokauden kuluttua tilauksesta.

Pätevyyskokeen suorittaminen aloitetaan pätevyyskokeeseen ilmoittautumisella, jossa kerätään tarvittavat tiedot kyseessä olevan pätevyyskokeen suorittamista varten esim. henkilötiedot, työnantajatiedot ja testaustandardin. Pätevyyskoe valvotaan, testataan, tarkastetaan ja hyväksytään painelaitedirektiivin 2014/68/EU ja Jokiedu Oy Pätevöintilaitoksen laatujärjestelmän vaatimusten mukaisesti.

Jokiedu Oy Pätevöintilaitoksen tekninen johtaja tai toimitusjohtaja hyväksyy pätevyydet ja hyväksyminen edellyttää, että kaikki edellä mainitut vaatimukset täyttyvät.

Jokiedu Oy Pätevöintilaitoksen vastuu rajoittuu enintään tilattuun tuotteeseen tai palveluun.

Jokiedu Oy Pätevöintilaitos luovuttaa pätevöinnin dokumentoinnin ainoastaan kyseessä olevan pätevyyskokeen maksajalle ja pyydettäessä toiminnan luvan myöntäjälle (TEM) ja arvioijalle (Finas). Dokumentoinnin omistusoikeus siirtyy, kun pätevöinnistä aiheutuneet kustannukset on kokonaisuudessaan maksettu Jokiedu Oy Pätevöintilaitokselle.